top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Odigrane prve utakmice 2. kola 8. MNL Ljubuški
Srijeda, 20 Srpanj 2011 05:06
Na Centru malih športova u Ljubuškom sinoć su odigrane tri utakmice drugog kola Unitrade 8.MNL naseljenih mjesta općine Ljubuški. LJ::portal u suradnji s Javnom ustanovom „Ljubuški športski centar“ donosi vam rezultate odigranih utakmica kao i raspored za večeras.
8mnl_rezultati_4
skupine4LISTA STRIJELACA :
5 - Drago Jelavić ( Teskera )
4 - Marko Čolak ( Grljevići )
3 - Vinko Čuljak ( Vojnići ), Marko Petrović, Andrija Petrović ( Klobuk ),
2 - Marin Majić ( Vitina ), Marko Medak ( Ljubuški Gornji grad ),
Željko Roso ( Vitina/Odut ), Dario Antić ( Klobuk ), Jakov Bezer ( Teskera ), Radoslav Bunoza ( Radišići ), Mirko Paradžik, Marin Vidović ( Predgrađe )

liga_mladih_2
LISTA STRIJELACA :
3 - Robert Nuić ( Cerno/Crnopod )
2 - Antonio Vučić ( Cerno/Crnopod ), Ante Kraljević ( Ljubuški ),  Željko Kozina ( Studenci )
1 - Marin Jurkovć ( Cerno/Crnopod ), Mario Puljić, Kristijan Puljić, Anton Matijašević, Mateo Vegar, Ivan Puljić ( Vašarovići ), Mladen Dragičević ( Studenci ), Marijo Herceg ( Prolog )

LJ::portal

ShareKomentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m