top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Prvi malonogometni turnir zaseoka "Radišići 2013."
Petak, 03 Svibanj 2013 12:11

loptaDanas, 3. svibnja, u Radišićima počinje prvi malonogometni turnir zaseoka. Na turniru igra 10 ekipa u devet kola, a prve četiri ekipe prolaze u poluzavršnicu turnira  koja će se održati 25. lipnja. Završnica je 27. lipnja.  Utakmice se igraju na ŠRC "Leda". Obavještavat ćemo vas  o odigranim utakmicama i tijeku turnira.

Donosimo raspored utakmica kao i sutrašnje prve susrete malonogometnog turnira zaseoka "Radišići 2013."

rad

Sponzori turnira: Nižić Šport , Sportska oprema Šakota, RPM Global Trade d.o.o , Binvest, Graditeljstvo Dropuljić , Graditeljstvo Medić , S.T.R. "AM"

 

radišići.ba


ShareKomentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m