Vinko Bošnjak

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! “Ja sam Uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11.26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi


VINKO BOŠNJAK pok. ANTE

1938. – 2023.

blago u Gospodinu preminuo u četvrtak, 07. prosinca 2023. godine u 86. godini života. Sprovodni obred počinje u subotu, 09. prosinca 2023. godine u 15:00 sati na mjesnom groblju “JABUKA” u PREGRAĐU, gdje će biti i pokopan. Obitelj prima izraze sućuti od 14:00 sati u kapelici groblja.

OŽALOŠĆENI:
kćeri: GORDANA, MARIJANA I DIJANA, zetovi: MILIJAN, MARIJAN I DENIS, unučad: MILE, LEON, FRANKO, SLAVKO i nevjesta SNJEŽANA, ANĐELO, MIJA MARIJA, ANDREJ, LANA I LEA, praunučad: ANĐELA, MARIJAN, TEA I FRANKO, brat MLADEN s obitelji, sestre: STOJA s obitelji i VILA s obitelji, obitelj pok. brata LUKE, šura MLADEN s obitelji, obitelj pok. šure MILE, obitelj pok. svastike MARICE, obitelji: BOŠNJAK, PLANINIĆ, ZLOPAŠA, STOJIĆ, JURKOVIĆ, GRIZELJ, HEILMAN i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!